TERMENI COMERCIALI
societatea comercială RODINNÉ STOLÁRSTVO s.r.o.
cu sediul în Jána Ondruša 2795/15A, Stupava 900 31
număr de identificare: 52 955 141, înregistrată la Registrul Comerțului din Bratislava I, secțiunea SRO număr 145264/B, pentru vânzarea de produse și servicii printr-un magazin online situat la adresa www.naturartem.ro
1. Dispoziții introductive
1.1. Acești termeni și condiții (denumite în continuare „termeni și condiții”) ale societății comerciale RODINNÉ STOLÁRSTVO s.r.o. , cu sediul social la adresa : str. Ján Ondruša 2795/15A, Stupava, 900 31, număr de identificare: 52 955 141, înregistrată în Registrul comerțului ținut în Bratislava I, secțiunea SRO, insert 145264/B (denumit în continuare „Vânzătorul”) sunt reglementate în conformitate cu prevederile § 1751 alin. 1 din legea nr. 89/2012 Coll., Cod civil, cu modificările ulterioare (denumit în continuare „Codul civil”), drepturile și obligațiile reciproce ale părților contractante care decurg în legătură cu sau în baza contractului de cumpărare (denumit în continuare „Contract de cumpărare”) încheiat între vânzător și o altă persoană fizică (denumită în continuare „Cumpărător”) prin intermediul magazinului online al vânzătorului. Magazinul online este operat de către vânzător pe site-ul aflat la adresa de Internet www.naturartem.com (denumit în continuare „Site-ul”), prin interfața site-ului (denumită în continuare „Interfața Web Magazin”).
1.2.Termenii și condițiile comerciale nu se aplică cazurilor în care persoana care intenționează să achiziționeze bunuri de la Vânzător este o persoană juridică sau o persoană care acționează prin comandă de bunuri în cursul activității sale comerciale sau a profesiei sale independente.
1.3. În contractul de cumpărare pot fi negociate alte prevederi decât termenii și condițiile. Diferite acorduri din contractul de cumpărare prevalează asupra prevederilor condițiilor generale.
1.4. Termenii și condițiile constituie parte integrantă a contractului de cumpărare. Contractul de cumpărare și termenii și condițiile sunt întocmite în limba slovacă. Contractul de cumpărare poate fi încheiat în limba slovacă.
1.5. Textul condițiilor generale poate fi modificat sau integrat de catre Vanzator. Această prevedere nu afectează drepturile și obligațiile care decurg în perioada de valabilitate a versiunii anterioare a termenilor și condițiilor.
2. Contul utilizatorului
2.1. Pe baza înregistrării Cumpărătorului pe site, Cumpărătorul poate accesa interfața sa de utilizator. Cumpărătorul poate comanda bunurile din interfața sa de utilizator (denumit în continuare „Contul de utilizator”). Dacă interfața web a magazinului o permite, Cumpărătorul poate comanda mărfurile chiar și fără înregistrare direct din interfața web a magazinului.
2.2.La înregistrarea pe site și la comanda bunurilor, Cumpărătorul este obligat să introducă toate datele corect și veridic. Cumpărătorul este obligat să actualizeze datele furnizate în contul de utilizator în cazul unei modificări. Datele furnizate de Cumpărător în contul de utilizator și la comanda bunurilor sunt considerate corecte de către Vânzător.
2.3. Accesul la contul dumneavoastră de utilizator este protejat de un nume de utilizator și o parolă. Cumpărătorul este obligat să păstreze confidențialitatea cu privire la informațiile necesare accesării contului său de utilizator.
2.4. Cumpărătorul nu este autorizat să permită utilizarea contului său de utilizator de către terți.
2.5. Vânzătorul poate anula contul de utilizator, mai ales dacă Cumpărătorul nu își folosește contul de utilizator mai mult de 1 an sau dacă Cumpărătorul își încalcă obligațiile asumate prin contractul de cumpărare (inclusiv condițiile comerciale)
2.6. Cumpărătorul recunoaște că este posibil ca contul de utilizator să nu fie disponibil în mod continuu, în special în ceea ce privește întreținerea necesară a echipamentelor hardware și software ale Vânzătorului, sau cu privire la întreținerea necesară a echipamentelor hardware și software ale terților.
3. Încheierea contractului de cumpărare
3.1. Întreaga prezentare a mărfurilor pe Interfața Web a magazinului are caracter informativ și Vânzătorul nu este obligat să încheie un contract de cumpărare referitor la astfel de bunuri. Dispoziția § 1732 alin. 2 din codul civil nu se aplică.
3.2. Interfața web a Magazinului conține informații despre mărfuri, inclusiv prețurile tipurilor individuale de bunuri și costurile pentru returnarea mărfurilor, în cazul în care astfel de bunuri, prin natura lor, nu pot fi returnate pe calea poștală obișnuită. Prețurile mărfurilor sunt afișate, inclusiv cu taxa pe valoarea adăugată și toate taxele aferente. Prețurile mărfurilor rămân valabile atâta timp cât sunt afișate în interfața web a magazinului. Această prevedere nu limitează capacitatea Vânzătorului de a încheia un contract de cumpărare în condiții negociate individual.
3.3. Interfața web a magazinului conține și informații despre costurile asociate cu ambalarea și livrarea mărfurilor. Informațiile privind costurile asociate cu ambalarea și livrarea mărfurilor enumerate în interfața web a magazinului se aplică exclusiv în cazurile în care mărfurile sunt livrate pe teritoriul Republicii Slovace.
3.4. Pentru a comanda bunurile, Cumpărătorul completează formularul de comandă din interfața web a magazinului. Formularul de comandă conține în principal informații despre:
3.4.1. bunurile comandate (bunurile comandate sunt „plasate” de Cumpărător în coșul de cumpărături electronic al interfeței web a magazinului),
3.4.2. modalitatea de plată a prețului de achiziție al mărfurilor, datele privind modalitatea de livrare solicitată a mărfurilor comandate și
3.4.3. informații despre costurile asociate cu livrarea mărfurilor (denumită în continuare „Comanda”).
3.5. Inainte de a trimite Comanda către Vânzător, Cumpărătorul este autorizat să verifice și să modifice datele pe care le-a introdus în Comanda, ținând cont si de posibilitatea Cumpărătorului de a detecta și corecta erorile care au apărut în timpul introducerii datelor în Comandă. Cumpărătorul trimite Comanda Vânzătorului făcând clic pe butonul „Comandă cu obligație de plată”. Datele raportate în Comanda sunt considerate corecte de către Vânzător. Imediat după primirea Comenzii, Vânzătorul va confirma de primire Cumpărătorului prin e-mail, la adresa de e-mail a Cumpărătorului specificată în contul de utilizator sau în comandă (denumită în continuare „Adresa de e-mail a cumpărătorului”).
3.6. Vânzătorul este întotdeauna autorizat, în funcție de natura Comenzii (cantitatea de bunuri, valoarea prețului de achiziție, costurile estimative de transport), să solicite Cumpărătorului confirmarea ulterioară a Comenzii (de exemplu, în scris sau telefonic).
3.7. Relația contractuală dintre Vânzător și Cumpărător se stabilește odată cu livrarea Comenzii primite (acceptare), care este transmisa de către Vânzător Cumpărătorului prin email, pe adresa de email a Cumpărătorului.
3.8. Cumpărătorul se obligă să folosească mijloace de comunicare la distanță în momentul încheierii contractului de cumpărare. Costurile suportate de Cumpărător pentru utilizarea mijloacelor de comunicare la distanță în legătură cu încheierea contractului de cumpărare (costuri pentru conexiunea la Internet, costurile pentru apelurile telefonice) sunt suportate de către Cumpărător însuși, în timp ce aceste costuri nu diferă de cele de bază, raportul de evaluare a costurilor.
4. Prețul mărfurilor și modalitățile de plată
4.1. Cumpărătorul poate plăti Vânzătorului prețul bunurilor și orice costuri asociate cu livrarea bunurilor conform contractului de cumpărare în următoarele moduri:
– ramburs la livrare in locul indicat de Cumpărător in Comanda;
– prin transfer bancar fără numerar în contul vânzătorului, IBAN: SK90 0900 0000 0051 7112 9493, deschis la Slovenská Sporiteľňa, a.s. (denumit în continuare „cont vânzător”);
4.2. Pe lângă prețul de achiziție, Cumpărătorul este, de asemenea, obligat să plătească Vânzătorului și costurile legate de ambalarea și livrarea mărfurilor în suma convenită. Dacă nu se indică în mod expres altfel, prețul de achiziție include și costurile asociate cu livrarea mărfurilor.
4.3. Vânzătorul nu solicită nici un depozit sau altă plată similară din partea Cumpărătorului. Aceasta nu aduce atingere prevederilor art. 4.6 din condițiile referitoare la obligația de a plăti în avans prețul de achiziție al bunurilor.
4.4. La plata în numerar sau la livrare, prețul de achiziție se plătește la ridicarea bunurilor. În cazul plății fără numerar, prețul de achiziție se plătește în termen de 2 zile de la încheierea contractului de cumpărare.
4.5. In cazul plații fără numerar, Cumpărătorul este obligat să plătească prețul de achiziție al mărfii împreună cu indicarea simbolului de plată variabila. În cazul plății fără numerar, obligația Cumpărătorului de a plăti prețul de achiziție este îndeplinită atunci când suma relevantă este creditată în contul Vânzătorului.
4.6. Vânzătorul este autorizat, în special în cazul în care Cumpărătorul nu oferă confirmarea ulterioară a Comenzii (art. 3.6), să ceară plata întregului preț de achiziție înainte de a trimite bunurile către Cumpărător. Dispoziție § 2119 alin. 1 din codul civil nu se aplică.
4.7.Orice reduceri la prețul mărfurilor acordate de către Vânzător Cumpărătorului nu pot fi combinate între ele.
4.8. Dacă este obișnuit în relațiile de afaceri sau dacă este cerut de reglementările legale general obligatorii, Vânzătorul va emite un document fiscal – factură către Cumpărător referitor la plățile efectuate în baza contractului de cumpărare. Vânzătorul RODINNÉ STOLÁRSTVO s.r.o. este un contribuabil înregistrat cu taxa pe valoarea adăugată. Document de plată – factura este emisă de Vânzător către Cumpărător după plata prețului mărfurilor și trimisă în format electronic la adresa electronică a Cumpărătorului.
5. Retragerea din contractul de cumpărare
5.1. Cumpărătorul recunoaște că, potrivit prevederilor § 1837 din Codul civil, printre altele, nu este posibilă retragerea din contractul de cumpărare pentru furnizarea de bunuri care au fost modificate conform voinței Cumpărătorului sau pentru persoana sa , din contractul de cumpărare pentru furnizarea de bunuri supuse deteriorării rapide, precum și pentru bunurile care au fost amestecate iremediabil cu alte bunuri după livrare, din contractul de cumpărare pentru furnizarea de bunuri în ambalaje închise pe care consumatorul le-a scos din ambalaj. si nu pot fi returnate din motive de igiena, si din contractul de achiziție pentru furnizarea de înregistrări audio sau video sau de programe de calculator, cu condiția ca ambalajul original să nu fi fost deteriorat.
5.2. Dacă nu se referă la cazurile prevăzute de art. 5.1 din condițiile generale sau în alte cazuri în care nu este posibilă retragerea din contractul de cumpărare, Cumpărătorul are, în conformitate cu prevederile § 1829 alin. 1 Cod civil, dreptul de a se retrage din contractul de cumpărare, în termen de paisprezece (14) zile de la primirea mărfii, în timp ce în cazul în care obiectul contractului de cumpărare este mai mult de un fel de bunuri sau livrarea mai multor bunuri. de o parte, acest termen curge de la data primirii ultimei livrări a mărfurilor. Retragerea din contractul de cumpărare trebuie comunicată Vânzătorului în termenul indicat în articolul precedent. Cumpărătorul poate trimite declarația de retragere din contractul de cumpărare, printre altele, la sediul Vânzătorului sau la adresa de email a Vânzătorului: [email protected].
5.3. În cazul retragerii din contractul de cumpărare în temeiul art. 5.2 din Condițiile Generale, contractul de cumpărare se consideră reziliat cu efect. Bunurile trebuie returnate de către Cumpărător Vânzătorului în termen de paisprezece (14) zile de la livrarea către Vânzător a notificării de retragere din contractul de cumpărare. Bunurile trebuie livrate nefolosite și în ambalajul original. În cazul retragerii din contractul de cumpărare de către Cumpărător, Cumpărătorul își asumă costurile de returnare a bunurilor către Vânzător, chiar dacă prin natura lor bunurile nu pot fi returnate prin mijloacele poștale obișnuite.
5.4. În cazul retragerii din contractul de cumpărare în temeiul art. 5.2 din termeni și condiții, Vânzătorul va returna Cumpărătorului fondurile primite de la Cumpărător în termen de paisprezece (14) zile de la retragerea din contractul de cumpărare, în același mod în care Vânzătorul le-a primit de la Cumpărător. Vânzătorul are, de asemenea, dreptul de a returna fondurile furnizate de Cumpărător atunci când bunurile sunt returnate Cumpărătorului sau în alt mod, cu condiția ca Cumpărătorul să fie de acord și să nu suporte costuri suplimentare din partea Cumpărătorului. În cazul în care Cumpărătorul se retrage din contractul de cumpărare, Vânzătorul nu este obligat să returneze cumpărătorului fondurile primite înainte ca Cumpărătorul să îi returneze bunurile.
5.5. Vânzătorul are dreptul de a compensa unilateral cererea de despăgubire pentru prejudiciul cauzat mărfurilor cu cererea de rambursare a prețului de achiziție al Cumpărătorului.
5.6. În cazurile în care Cumpărătorul are, în conformitate cu prevederile § 1829 alin. 1 Cod civil, drept de retragere din contractul de cumpărare, Vânzătorul are și el dreptul de a se retrage din contractul de cumpărare în orice moment, până la momentul acceptării mărfii de către Cumpărător. În acest caz, Vânzătorul va returna prețul de achiziție Cumpărătorului fără întârzieri nejustificate și fără numerar în contul indicat de Cumpărător.
5.7. In cazul în care un cadou este oferit Cumpărătorului împreună cu bunurile, contractul de cadou între Vânzător și Cumpărător se încheie cu condiția de despărțire ca în cazul in care Cumpărătorul se retrage din contractul de cumpărare, contractul de cadou aferent acestui cadou își pierde valabilitate iar Cumpărătorul este obligat să returneze cadoul furnizat Vânzătorului împreună cu bunurile.
6. Transport si livrare marfa
6.1. Dacă modalitatea de transport este convenită pe baza unei solicitări speciale a Cumpărătorului, Cumpărătorul își asumă riscul și orice costuri suplimentare asociate cu acest mod de transport.
6.2. În cazul în care conform contractului de cumpărare Vânzătorul este obligat să livreze bunurile la locul indicat de Cumpărător în Comandă, Cumpărătorul este obligat să preia livrarea bunurilor în momentul livrării.
6.3. Dacă din motive ale Cumpărătorului este necesară livrarea bunurilor de mai multe ori sau într-un mod diferit de cel specificat în Comandă, Cumpărătorul trebuie să plătească costurile asociate cu livrarea repetată a mărfurilor sau costurile asociate cu o altă metodă de livrare..
6.4. La preluarea bunurilor de la transportator, Cumpărătorul este obligat să verifice integritatea ambalajului mărfurilor și, în cazul oricăror defecte, să notifice imediat transportatorul. În cazul în care se constată un ambalaj deteriorat, indicând o intruziune neautorizată în transport, Cumpărătorul nu este obligat să ridice transportul de la curier.
6.5. Drepturile și obligațiile ulterioare ale părților în timpul transportului mărfurilor pot fi guvernate de condițiile speciale de livrare ale Vânzătorului, dacă sunt emise de Vânzător.
7. Drepturi care decurg din prestația defectuoasă
7.1. Drepturile și obligațiile părților contractante cu privire la pretențiile care rezultă din executarea necorespunzătoare sunt reglementate de normele legale generale relevante (în principal prevederile § 1914 până la 1925, § 2099 până la 2117 și § 2161 până la 2174 din Codul civil și Legea nr. 634). /1992 Coll., privind protecția consumatorului, cu modificările ulterioare)
7.2. Vânzătorul este responsabil față de Cumpărător că bunurile sunt lipsite de defecte la momentul primirii. Vânzătorul este responsabil față de Cumpărător în primul rând pentru faptul că, în momentul în care Cumpărătorul a preluat livrarea bunurilor:
7.2.1. bunurile au proprietățile convenite de părți și, în lipsa unui acord, au proprietățile pe care Vânzătorul sau producătorul le-a descris sau pe care Cumpărătorul le aștepta, având în vedere natura bunurilor și pe baza publicității efectuate în afara acestora,
7.2.2. bunurile sunt adecvate scopului declarat de Vânzător sau pentru care sunt utilizate în mod obișnuit bunuri de acest tip,
7.2.3. calitatea sau designul mărfurilor corespunde eșantionului sau modelului convenit, dacă calitatea sau designul a fost determinat pe baza eșantionului sau modelului convenit.
7.2.4. este mărfurile în cantitatea, dimensiunea sau greutatea corespunzătoare și
7.2.5. mărfurile respectă cerințele reglementărilor legale.
7.3. Prevederile enumerate la art. 7.2 din Condițiile comerciale nu se aplică mărfurilor vândute la un preț mai mic din cauza unui defect pentru care s-a convenit prețul mai mic, uzurii bunurilor cauzate de utilizarea obișnuită, bunurilor utilizate pentru un defect corespunzător gradul de utilizare sau uzură a mărfurilor în momentul preluării livrării de către Cumpărător sau dacă rezultă din natura mărfurilor.
7.4. Dacă defectul survine în termen de șase luni de la acceptare, bunurile sunt considerate ca fiind deja defecte la momentul recepției. Cumpărătorul are dreptul de a-și exercita dreptul în cazul apariției unui defect al bunurilor de consum în termen de douăzeci și patru de luni de la acceptare.
7.5. Drepturile care decurg din prestația defectuoasa se exercita de către Cumpărător împotriva Vânzătorului la adresa afacerii acestuia, unde este posibila acceptarea reclamației cu privire la bunurile vândute, sau si la sediul social sau la sediul activității.
7.6. Drepturile și obligațiile ulterioare ale părților legate de răspunderea Vânzătorului pentru defecte pot fi guvernate de procedura de reclamații a Vânzătorului.
8. Alte drepturi și obligații ale părților contractante
8.1. Cumpărătorul dobândește dreptul de proprietate asupra bunurilor plătind prețul integral de achiziție al bunurilor.
8.2. Vânzătorul nu este obligat față de Cumpărător de niciun cod de conduită în conformitate cu § 1826 alin. 1 lit. e) din codul civil.
8.3. Vânzătorul se ocupă de reclamațiile consumatorilor prin adresa de e-mail [email protected]. Vânzătorul va trimite informații despre procesarea reclamației Cumpărătorului pe adresa de e-mail a Cumpărătorului.
8.4. Inspectoratul Slovac de Comerț competent, cu sediul în Bratislava, este responsabil pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor de consum care decurg din contractul de cumpărare.
8.5. Centrul European al Consumatorului din Republica Slovacă, cu sediul social Mlynské nivy 4924/44A, 82715 Bratislava, adresa de internet: https://esc-sr.sk/ este punctul de contact în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și al Consiliul ( UE ) NR. 524/2013 din 21 mai 2013 privind soluționarea litigiilor consumatorilor online și pentru modificarea Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și Directiva 2009/22/CE (Regulamentul privind soluționarea online a litigiilor de consum).
8.6. Vânzătorul este autorizat să vândă bunurile pe baza unei licențe comerciale.
8.7. Cumpărătorul își asumă riscul unei schimbări a circumstanțelor în conformitate cu § 1765 alin. 2 din Codul civil.
9. Protecția datelor cu caracter personal
9.1. Protecția datelor cu caracter personal ale Cumpărătorului, care este persoană fizică, este prevăzută de legea nr. 101/2000 Coll., privind protecția datelor cu caracter personal, cu modificările ulterioare.
9.2. Cumpărătorul își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor sale personale: nume și prenume, adresă de domiciliu, cod de identificare, cod fiscal, adresă de e-mail, numere de telefon (în continuare toate împreună doar „date cu caracter personal”).
9.3. Cumpărătorul își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul realizării drepturilor și obligațiilor care decurg din contractul de cumpărare și în scopul menținerii unui cont de utilizator. În cazul în care Cumpărătorul nu alege altă opțiune, acesta își dă acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către Vânzător și în scopul trimiterii de informații și comunicări comerciale către Cumpărător. Consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în ansamblu în conformitate cu prezentul articol nu este o condiție care în sine împiedică încheierea unui contract de cumpărare.
9.4. Cumpărătorul recunoaște că este obligat să furnizeze datele sale personale în mod corect și veridic (la momentul înregistrării, în contul său de utilizator, la momentul Comenzii din interfața web a magazinului) și că este obligat să informeze Vânzătorul fără întârziere modificărea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
9.5. Vânzătorul poate încredința prelucrarea datelor cu caracter personal ale Cumpărătorului unui terț în calitate de operator de date. Cu excepția persoanelor care transportă bunurile, datele personale nu vor fi vândute de către Vânzător către terți fără acordul prealabil al Cumpărătorului.
9.6. Datele personale vor fi prelucrate pe termen nelimitat. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate în format electronic în mod automat sau în format hârtie într-o manieră neautomatizată.
9.7. Cumpărătorul confirmă că datele cu caracter personal furnizate sunt corecte și că a fost informat că aceasta este o furnizare voluntară de date cu caracter personal.
9.8. În cazul în care Cumpărătorul consideră că Vânzătorul sau operatorul de date (articolul 9.5) prelucrează datele sale personale cu încălcarea protecției vieții private și personale a Cumpărătorului sau cu încălcarea legii, mai ales dacă datele personale sunt inexacte în ceea ce privește scopurile prelucrării acestora pot să:
9.8.1. solicite explicații vânzătorului sau transformatorului,
9.8.2. solicite Vânzătorului sau procesatorului să elimine condiția astfel creată
9.9. În cazul în care Cumpărătorul solicită informații despre prelucrarea datelor sale personale, Vânzătorul este obligat să-i vândă aceste informații. Vânzătorul are dreptul de a solicita plata adecvată care nu depășește costurile necesare furnizării informațiilor la care se face referire în paragraful anterior.
10. Trimiterea de comunicații comerciale și stocarea cookie-urilor
10.1. Cumpărătorul este de acord cu trimiterea informațiilor referitoare la bunurile, serviciile sau afacerile Vânzătorului la adresa electronică a Cumpărătorului și, în continuare, este de acord cu trimiterea de comunicări comerciale de către Vânzător la adresa electronică a Cumpărătorului.
10.2. Cumpărătorul este de acord cu stocarea cookie-urilor pe computerul său. În cazul în care achiziția poate fi efectuată de pe site și obligațiile Vânzătorului în temeiul Acordului de Cumpărare pot fi îndeplinite fără ca cookie-uri să fie stocate pe computerul Cumpărătorului, Cumpărătorul își poate revoca oricând consimțământul în conformitate cu teza anterioară.
11. DISPOZIȚII FINALE
11.1. Dacă relația stabilită prin contractul de vânzare conține elemente internaționale (străine), părțile convin că relația comercială este guvernată de legea slovacă.
11.2. Prin alegerea legii ex art. 12.1 din prezentele condiții, consumatorul nu este lipsit de protecția oferită de dispozițiile sistemului de drept, de la care nu poate fi derogată, și care, în lipsa alegerii legii, ar fi altfel utilizată în conformitate cu prevederile artă. 6 alin. 1 Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (CE) nr. 593/2008 din 17 iunie 2008 privind legea care reglementează obligațiile contractuale (Roma I).
11.3. Dacă oricare dintre prevederile termenilor și condițiilor sunt invalide sau ineficiente, sau devin astfel, prevederile invalide vor fi înlocuite cu prevederi al căror sens se apropie cât mai mult de cel al prevederilor invalide. Invaliditatea sau ineficacitatea unei prevederi nu afectează valabilitatea celorlalte prevederi.
11.4. Contractul de cumpărare, inclusiv condițiile generale, este arhivat de către Vânzător în format electronic și nu este accesibil.
11.5. Anexa la Condițiile Generale constă într-un model de formular de retragere din contractul de cumpărare.
11.6. Date de contact ale vânzătorului: adresa de livrare: RODINNÉ STOLÁRSTVO s.r.o., adresa de e-mail: [email protected], telefon 0915 896 677.
Stupava, 23 aprilie 2024